ingmaridalin © 2011 • Privacy Policy • info@ingmaridalin.se

BLOGG
PROGRAM
DISKOGRAFI
VIDEO

KALENDER
BIOGRAFI
GALLERI
KONTAKT

Artist: Ingmari Dalin

 

Profession: Ingmari är sångerska och gitarrist, låtskrivare och textförfattare.


Hur länge? Hon har under mer än tjugo år jobbat som frilansmusiker och sjungit och spelat visor, folkmusik, pop, jazz, blues. latin och klassisk musik.
CD-Album: Ingmari har släppt tre skivor med mestadels sin egen musik och egna tonsättningar och medverkat på några samlingsskivor. Detta är följande skivor:

Längtans dröm 1994 ,egen produktion. Privat försäljning.

Mot okända hav 2001, egen produktion, Privat försäljning

Ingmari Dalin möter Dan Andersson bland bäckar, dalar och berg, Sky of Blue music. 2007, privat försäljning.(Tidigare utgiven av distributionsbolaget CDA. De gick tyvärr i konkurs för ett par år sedan).

Goin´Back Home International vol.4 /Quickstarproduktions USA 2009, Privat försäljning.

På seglats med Lasse Dahlquist/Lasse Dahlquistsällskapet 2003, blandade artister. Privat försäljning.

Multi kultur/Sensus 2002.

Dröm: Ingmari har en stor dröm att få åka till USA och uppträda med sitt Dan Andersson-program, som även omfattar berättelser om den begåvade poeten. Sedan önskar hon också naturligtvis att hon ska kunna ha möjlighet att fortsätta skapa ny musik och fortsätta att spela och sjunga på trevliga scener runt om i Sverige och gärna också andra länder.

Utbildning: Ingmari Dalin har genomgått flera musikutbildningar som bla Ljungskile Folkhögskola/klassisk inriktning, Skurups Folkhögskola/jazzinriktning, Stageschool i Göteborg pop/rock inriktning.

Program: Ingmari är ute med flera olika visprogram med egna och andras visor bla ett Dan Anderssonprogram, ett Lasse Dahlquistprogram, ett visprogram med mestadels egna visor, blandprogram med blandade visor

visor och barnprogrammet (musik och teater) "Blommig falukorv och andra tokigheter" baserat på berättelser och sånger av Hasse Alfredson och med kul instrumentering.

Förutom det sjunger Ingmari och spelar på bröllop, begravningar och fester både ensam och med medmusikanter.

Se mer info och recensioner under Ingmaris musikprogram

...(läs hela)